Lördag :P

Tjena !

Ikväll blir det lite myspys med min polare Sebbe o Hanna :D Vi ska grilla Flinta o kolla på film :D Big Stan hette den , Hyffsat rolig !

Senare blir det 1408 , skräckis ;) Det kommer bli kanon !

Hoj !

// Mr.O

Kul på Jobbet !

Tjena !

Åh vad kul vi har det på jobbet :D Jag vet inte hur många gånger vi skrattar med (åt) varandra ;) Men det är väl så det ska vara :D

Just nu sitter jag i min källare o har super tråkigt :P Funderade starkt på att ut o gå en lång runda.. men sen kom paltkomat efter kycklingrullen, så jag vet inte riktigt om jag känner för det just nu ;)



Tog en bild på mammas blommor , en symbol för sommaren ! För nu är den här och jag hoppas alla kommer ha en riktigt bra sommar !

Jag vill önska alla mina Kompisar en stort LYCKA TILL i Lumpen ! Vi kommer att ses både innan och efter !

:D:D:D

Ha det Godis !

// Mr. O

I'm Back !

Tjena !

Någon som saknat mig? hehe, jag har haft ett litet bloggupphåll sen Gotland . Jag har inte haft tid helt enkelt :P Just nu ser min vardag ut som såhär:

06.00 - Uppstigning !

06.30 - Ännu ett försök till en uppstigning . .

07.00 - Jobbet börjar !

15.30 - Jobbet slutar :D

15.45 - Träning !

17.30 - Hemma ;)

Väl hemma så blir det att hjälpa till, så man har ju fullt upp :D Sånt man får ta nu när man är vuxen ;)

Eftersom jag är igång hela dagen så har jag inte haft ork till att blogga..  Så det har bara blivit såhär :P Men nu ska jag bättra mig, LOVAR !

Men nu vet ni hur mina dagar ser ut, så om jag inte är så duktig på att blogga vet ni varför ;) Hoppas det kommer gå i Lumpen !

Ha det gott alla godingar !

// Mr. O

RSS 2.0